Енергоексперт АД спечели престижна награда за Проектант на годината.

Енергоексперт АД е победителят в категория „Проектант на годината“ на Българския Енергиен и Минен Форум (БЕМФ). Престижната награда е свидетелство за професионализма и качествата на целия екип от специалисти на Енергоексперт АД, както и признание към нашите клиенти, доверили се на експертизата ни.

Годишните награди на БЕМФ отличават компании и организации, които пряко допринасят за развитието на българската енергетика и минно дело чрез иновативни решения, насочени към устойчиви политики и експлоатация на енергийните ресурси в България. Категориите на тазгодишните награди включват „Иновативни решения във въглищната енергетика“, „Най-прогресираща ВЕИ компания“, „Успешна програма за диверсификация“ и други.

За нас, в Енергоексперт АД, наградата в категория „Проектант на годината“ е доказателство, че нашата цел, а именно чрез ефективни, целесъобразни и зелени проектни решения да осигурим прехода към устойчиви и нисковъглеродни общности в синхрон с околната среда, е правилната посока.

При формулиране на проектните ни решения в Енергоексперт АД залагаме на мултидисциплинарния подход, което ни позволява да покрием различните аспекти и предизвикателства, част от всяко едно инвестиционно намерение. Екипът ни, съставен от професионалисти от различни специалности, разработва цялостни решения, които се базират на дългогодишния ни опит и задълбочено познаване на местните особености. В същото време, широкият ни международен опит позволява за въвеждане на доказани световни иновации в различните отрасли, които пряко допринасят за зеления преход към нов модел на енергийно потребление.

Проектант на годината - 2023

Коледното тържество под наслов „На чаша вино с ветерани на българската енергетика и връчване на годишни награди“ – 2023 се проведе на 18 декември 2023 г. в Античното пространство Триъгълна кула “Сердика“. В програмата освен връчване на наградите, беше предвидена изискана музикална програма с пиано и цигулка.

Не можете да намерите това, което търсите?

Моля, попълнете контактната форма, за да Ви насочим към подходящия специалист на Енергоексперт.