Интелигентни транспортни системи (ИТС) и системи за управление на трафика

Виждаме ги навсякъде в градовете, покрай пътища, аерогари и транспортни възли. Електронни знаци, които информират пътниците относно посоки, закъснения, задръствания, различни ограничения на скоростта и интелигентни транспортни светофари.

ТЕХНОЛОГИЯТА В ПОМОЩ НА ТРАФИКА

Разработването на интелигенти транспортни системи (ИТС) помага на пътниците и увеличава достъпността, като в същото време предоставя възможност за насочване и оптимизиране на трафика и транспорта. Тази нова технология също така подобрява безопасността на движението и намалява въздействието върху околната среда.

Новите технологии се развиват по-бързо от всякога и специалистите на Енергоексперт АД имат знанията, необходими за създаване на безопасни и устойчиви бъдещи решения за пътуване. Ние развиваме и насърчаваме търсенето на интелигентни транспортни решения, които подобряват достъпността и благоприятстват безопасността на движение. През фазата на определяне на ИТС решения, Енергоексперт АД може да помогне в проектирането на конкретни ИТС решения, както и за управлението на проекта и осигуряването на качеството.

Интелигентни транспортни системи (ИТС) | Photo by Dimitry B on Unsplash

Интелигентните транспортни системи (ИТС) са форма на най-висока информационна технология, която подпомага развитието на устойчиво общество.

Научете повече за нашите услуги

Заедно с нашите клиенти и възползвайки се от колективните знания на нашите инженери, архитекти и консултанти, ние създаваме съвместно решения насочени към урбанизацията, които използват силата на цифровизацията и правят нашите общества по-устойчиви. Всички услуги

Как можем да Ви помогнем?

+359 2 80 72 600

За връзка с нас

Не можете да намерите това, което търсите?

Моля, попълнете контактната форма, за да Ви насочим към подходящия специалист на Енергоексперт.