Възобновяеми енергийни източници

Преходът към устойчива енергийна система в международен мащаб е в ход, а развитието на вятърната и соларна енергия играят важна роля в него. Енергоексперт АД разполага със специализиран експертен опит във всички технически дисциплини, свързани с проекти за възобновяеми енергийни източници.

СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ

Изключително широкият поглед на Енергоексперт АД ни прави добре информирани и опитни в това как да използваме слънчевата енергия в съществуващи сгради по най-добрия начин и как да оптимизираме слънчевата енергия в нови сгради, чрез използване на иновативни методи и технологии.

Нашите специалисти работят във всички аспекти, от разработване на концепция за използване на слънчеви панели в обществени сгради до проектиране на индустриални централи, надзор на обекта и управление на проекта.

Към днешна дата слънчевата енергия, отоплението и електричеството от слънчеви панели е най-бързо развиващият се източник на енергия в световен мащаб.

Слънчева енергия

ВЯТЪРНА ЕНЕРГИЯ

Енергоексперт АД участва активно в прехода към устойчива енергийна система – най-вече чрез развиване на пълния потенциал на вятърната енергия.

Опитът на Енергоексперт АД в тази област ни позволява да предлагаме съдействие през целия процес на развитие, от избора на инвестиционен обект до авторски надзор при строителството.

Ние участваме на всеки етап и правим анализи на вятърни ресурси, предпроектни проучвания, проектиране и надзор на обекта. Изготвяме оценка на възможностите и рисковете на перспективите за вятърна енергия. Наши клиенти са частни инвеститори от страната и чужбина.

Възобновяеми енергийни източници | Photo by Raimond Klavins on Unsplash

Постигането на оптималното решение по най-добрия възможен начин изисква редица различни технически системи да бъдат направени съвместими една с друга. Като обединим нашите познания за енергетиката, архитектурата, околната среда и електроенергийния пазар, можем да помогнем на клиентите си да намерят интелигентни решения.

Научете повече за нашите услуги

Заедно с нашите клиенти и възползвайки се от колективните знания на нашите инженери, архитекти и консултанти, ние създаваме съвместно решения насочени към урбанизацията, които използват силата на цифровизацията и правят нашите общества по-устойчиви. Всички услуги

Как можем да Ви помогнем?

+359 2 80 72 600

За връзка с нас

Не можете да намерите това, което търсите?

Моля, попълнете контактната форма, за да Ви насочим към подходящия специалист на Енергоексперт.