Направете следващата стъпка в кариерата си с нас

В Енергоексперт вярваме, че нашите инженери, архитекти и консултанти не просто работят заедно – те са част от сплотен екип, в който съвместните знания и идеи раждат най-добрите решения и ни помагат да израснем заедно. Всеки един наш служител е безценен, като със своята експертиза допринася пряко за развитието на устойчивото ни бъдеще – чрез своите проекти, чрез своите идеи и чрез своите виждания за един по-добър и справедлив свят.

Екипната работа, делегирането на отговорност и надграждането на уменията на всеки един наш специалист са ключови елементи от организационната ни култура, които допринасят директно за кариерното и личностно израстване на нашите служители.

Разгледайте свободните позиции

Енергоексперт е не просто място, в което да се учите и да развивате Вашият потенциал. Ние искаме да чуем Вашите идеи, които заедно да превърнем в реалност. Идентифицирането на лидерския талант и осигуряването на индивидуалното израстване на нашите служители са ключови предпоставки за съвместния ни успех. Заедно с екипът ни, изцяло изграден от консултанти, инженери и архитекти, ще имате уникалната възможност да разгърнете своят потенциал в мултидисциплинарна и експертна среда.

Кариера в Енергоексперт

За студенти

Търсите първото предизвикателство, с което да започне Вашата вълнуваща кариера?

Искате ли да сте част от екипа, проектирал първата по височина в Югоизточна Европа дъгова язовирна стена с двойна кривина? Може би искате да вземете участие в нашите трансгранични проекти и да проектирате разширението на метрото в Стокхолм? Или може би искате да сте сред пионерите в България и региона при практическото въвеждане на концепцията за „кръгова цикличност“ и да увеличите потенциала на модела на кръговата икономика?

Тогава Енергоексперт е правилното място за Вас.

Знаем, че търсенето на подходящата позиция може да бъде предизвикателство. Затова се свържете директно с нас, за да Ви окажем необходимото съдействие.

Свободни позиции

Свободна позиция Месторабота Кандидатствай
Електроинженер-проектант София Кандидатствай
Машинен инженер София Кандидатствай
Не можете да намерите подходящата позиция за Вас, но искате да станете част от нашия екип?

Свържете се с нашия отдел „Човешки ресурси“, за да можем да Ви предоставим повече информация как и къде да изпратите своята автобиография. Ще се радваме да Ви посрещнем!

Нина Георгиева

„Човешки ресурси“
+359 2 80 72 600

Не можете да намерите това, което търсите?

Моля, попълнете контактната форма, за да Ви насочим към подходящия специалист на Енергоексперт.